Publicerat: 05 maj, 2021 Skrivet av: Jacob Akerstrom | Författarcentrum Syd Arkiv

Hedlandet residens

Författarcentrum Syd inleder ett samarbete med Hedlandet residens, ett projekt som stöds av Region Skåne, Lunds kommun och Kulturrådet med inriktning på framtidens berättelser.    

Under denna märkliga tid erbjuder Hedlandet residens dig som arbetar med berättelser möjlighet att dra dig tillbaka för att arbeta med ett manus, utveckla en idé eller utforska en tanke vidare – omgiven av en fantastisk natur i Torna Hällestad. På Hedlandet finns tid och plats för att en vecka eller en månad utforska, undersöka, kanske överraska dig själv med det tidigare otänkta tankar och idéer. Du kan komma hit själv eller tillsammans med andra som du samarbetar med.

Om du är nyfiken och in närheten? Kom förbi och säg hej, kolla in huset och upplev platsen! Gamlegård är öppet för besök på måndagar och onsdagar mellan 10 – 15. Om inte det passar ring eller maila så hittat vi en tid!
För mer information: www.hedlandetresidens.se
Kontakt: info@hedlandetresidens.se

Om du/ni är intresserade av att komma hit? 
Om du/ni är intresserade av att komma hit för att arbeta en kortare eller längre period skicka då en kort motivering till: info@hedlandetresidens.se

Motiveringen ska omfatta:
– Vem du är? 
– Vad du gör just nu? 
– Vad du vill göra här? 
– Under vilken tidsperiod du önskar vara här. 
– En kortfattad merit/verksförteckning från de senaste 3 åren.

Dela i sociala medier