Bli medlem

Bli medlem i Författarcentrum Öst

Som medlem i Författarcentrum blir du sökbar i Sveriges största författarförmedling. Du får också tillgång till kurser, evenemang och nyhetsbrev. Inför författarbesök ger vi dig tips för ett lyckat framträdande. Tillsammans arbetar vi för att sprida litteraturen i samhället och försvara yttrande- och tryckfriheten. Dessutom får du kompetensutveckling, möjligheter att söka arvoderade jobb och ett nätverk av författarkollegor. Fyll i formuläret nedan för att ansöka!

Läs gärna igenom invalskriterierna HÄR innan du börjar. 

Formulär för medlemsansökan
Medlemsavgiften är 425 kr per kalenderår. När medlemskapet är beviljat förs uppgifterna nedan in i vårt medlemsregister. Om dina böcker är utgivna på eget eller icke-etablerat förlag och du inte är medlem i Sveriges Författarförbund, ber vi dig att i första hand ansöka digitalt genom att skicka dina böcker som pdf till info@forfattarcentrum.se. Om du inte har möjlighet att skicka pdf:er, posta två av dina böcker till oss för bedömning. Vår postadress är

 

Författarcentrum Öst
Drottninggatan 88 B, 2 tr
111 36 Stockholm
info@forfattarcentrum.se
Organisationsnummer 802008-2031
Bankgiro: 503-6579

Skicka ansökan

Om du endast har gett ut en titel kan du ansöka om debutantmedlemskap. Du som har gett ut två eller fler titlar ska kryssa nej – du ansöker om ordinarie medlemskap.