Publicerat: 06 september, 2017 Skrivet av: Hedvig van Berlekom | Läs mer

Samarbeten

Författarcentrum Väst har runt 120 samarbetspartners i Västra Götaland, övriga Västsverige, riket och internationellt. Vi samarbetar med andra litterära och kulturella organisationer, kommuner, regioner, näringsliv, lokala bibliotek, studieförbund och många andra parter. Här nedan presenteras några av våra större samarbeten.

Kultur i Väst

Kultur i Väst och Författarcentrum Väst har båda ett uppdrag att verka för litteraturen i Västa Götaland. Det är för oss naturligt att samverka på olika sätt kring evenemang, marknadsföring etc. Läs mer om Kultur i Väst

Sveriges Författarförbund

Många av Författarcentrum Västs medlemmar är också med i SFF som vi samarbetar med mot litterärt gratisarbete, kring litteraturpolitik och att stärka litteraturens krafter i väst. Klicka här för att läsa mer om Sveriges Författarförbund!

Kultur och Näringsliv

Vårt samarbete med Kultur och Näringsliv är ett sätt att nå ut med litteraturen på företag och arbetsplatser samt att söka sponsringssamarbeten.
Läs mer om Kultur och Näringsliv

Västsvenska Författarsällskapet

Västsvenska Författarsällskapet och Författarcentrum Väst samarbetar kring att dela ut VFS pris Årets författare, som funnits sedan 1955 och numera stöds av Göteborg. Läs mer om Västsvenska Författarsällskapet.

Vi är även medlemmar i Tillt/Skådebanan

Dela i sociala medier